Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Grundfos
Koncernpræsentation 16 sprog

GF_Perspect 2011_BLURAY_menu _140311

Brief

Tilbage i 1997 besluttede Grundfos at etablere et Auditorium, så man var bedre rustet til at servicere de mange gæster, som besøger virksomheden. Desuden ønskede man at der også skulle produceres en ny og imponerende koncernpræsentation.

Resultat

Vi blev bedt om at komme med idéoplæg til præsentationen og efterfølgende produktion, samt fungere som konsulenter i forhold til installering af AV-udstyr i auditoriet.
Valget faldt dengang på mediet lyddias i triovisions-format (700x235 cm), afviklet på 12 projektorer og specialkomponeret lyd i 6-kanals surround. Showet blev endvidere produceret i mange sprogversioner.


Præsentationen levede helt frem til 2011 som lyddias show, dog med løbende opdateringer. Vi blev bedt om at producere en ny koncernpræsentation, baseret på det gamle show, men nu som film i fullHD og stadig med surround-lyd – og leveret i 16 sprogversioner. Den opdateres stadig løbende. Desuden leveres den færdige film også i Blu-ray format.

Share