Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Services

I mere end 20 år har vi udtænkt kreative løsninger til såvel simple som komplekse
udfordringer – alt sammen med fokus på at skabe oplevelse, synlighed og salg.
Vi benytter mange og specielle medier, for at skabe anderledes og kreative løsninger,
bl.a. illusionsvideo, diverse 3D og flerskærms-teknologi.

01

Video
Produktion

Video
Produktion

Hos Imagic producerer vi video i såvel HD som Full HD afhængig af hvordan og hvor filmen skal vises – om slutmediet fx er storskærm eller website...  Læs mere »

02

Timelapse
Video

Timelapse
Video

En time lapse film er en sammenredigering af digitale billeder, der er optaget fra samme position med et bestemt interval, fx et billede pr. time...  Læs mere »

03

3D og Visuelle
Illusioner

3D og Visuelle
Illusioner

3D dækker over en palette af medier: 3D/4D video - 3D grafik – 3D animation - 3D billeder – Holografi og Illusions teknologier.  Læs mere »

04

Multi- og Wide
Screen

Multi- og Wide
Screen

Ved store events, messer eller faste installationer, hvor der er behov for store eller sammensatte AV-shows, benytter vi MM-programmet WATCHOUT.  Læs mere »

05

Webdesign
og CMS

Webdesign
og CMS

Vi er nok enige om, at alle bør have en profil på nettet. Men der findes så mange muligheder derude, så derfor skal man vælge den rette metode...  Læs mere »

06

Interaktive
Medier

Interaktive
Medier

Styrken ved Interaktive Medier er, at brugeren er aktivt i fokus, og dermed selv har mulighed for at sortere i informationsstrømmen.  Læs mere »

07

Grafisk
Design

Grafisk
Design

Design og formgivning er et vigtigt håndværk i enhver kommunikation. Det handler om særpræg, kendskab og synergi.  Læs mere »

08

Foto og
Digitalisering

Foto og
Digitalisering

Vi klarer alle fotoopgaver - såvel traditionel reklame og reportagefotografering som naturfotografering og..  Læs mere »

09

AV installation og udlejning

AV installation og udlejning

For at skabe den bedst mulige oplevelse i lyd og billede, er det også væsentligt at vælge den rigtige præsentationsteknik og det rigtige AV-udstyr.  Læs mere »

10

Post
Production

Post
Production

Vi klarer selvfølgelig også kopiering af opgaver, som vi ikke selv har produceret. Vi har inhouse udstyr til det meste.  Læs mere »