Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Aarhus Kommune
Feel the Beat of Århus - Video

Feel _The _Beat _DVD

Ydelser
Brief

Som led i Århus Kommunes bestræbelser på at få en stor international kongres til Århus, blev vi bedt om at producere et multimedie-show om byen. Vi stod også for præsentationen i Thessaloniki, Grækenland.
Efterfølgende er showet overført til video, og benyttes af Århus Kommune til at præsentere Århus over for omverdenen.

Resultat

Filmen fik titlen: "Feel the Beat of Århus", og er baseret på både videooptagelser og still-billeder. Lydsiden består udelukkende af musik og lydeffekter, der skal være med til at skabe den rette stemning i billedfortællingen.

På 3 min. og 40 sek "fortæller" filmen, hvorfor det er interessant at aflægge byen et besøg, hvad enten man kommer som turist, kongresdeltager, sportsudøver, mv.

Filmen er bl.a.blevet vist i Rådhushallen på stort lærred, når der har været besøg af større grupper, og anvendt til kongresser, sports-events, mv.

Share