Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

AV installation og udlejning

For at skabe den bedst mulige oplevelse i lyd og billede, er det også væsentligt at vælge den rigtige præsentationsteknik og det rigtige AV-udstyr.


Udlejning af AV-udstyr

Ofte er behovet for audiovisuelt udstyr kun kortvarigt - fx i forbindelse med salgsmøder, udstillinger, konferencer, events osv. I de situationer er den fornuftigste løsning at leje udstyr.

Vi kan klare enhver udlejning - lige fra en enkelt projektor i tre timer til komplet afvikling af salgsturné med mixedmedia show over en længere periode. Vi klarer såvel levering, opstilling, afprøvning, nedtagning, transport og teknisk support under arrangementets afvikling. Vi har mere end 30 års erfaring med afvikling af både store og små arrangementer også uden for Danmarks grænser. Den erfaring giver sikkerhed.

 

Panasonic _ptez 570

 

Salg af AV-udstyr

Hvis behovet for AV-udstyr rækker ud over korttidsbrug, kan det ofte være en fordel at købe AV-udstyr. Vi er forhandlere af alt gængs AV-udstyr - som fx Projektorer, lærreder, fladskærme, lys og lydanlæg. Vi rådgiver gerne om valg af udstyr i forhold til den enkelte kundes behov, og udarbejder altid på forhånd tilbud på såvel udstyr som eventuel installering.

Installation

Vore mange års erfaring fra AV-verdenen har givet os en god baggrund for at sælge og installere udstyr - lige fra lærreder til komplette konferencelokaler. Specielt i de situationer, hvor vi har produceret det materiale, der skal afvikles, har vi den viden, der skal til for at vælge den optimale løsning. Vi kan sammensætte en udstyrsløsning, der i brug er både nem og hensigtsmæssig. Vi kan tage os af alt - fra det første planlægningsmøde til den afsluttende test og instruktion af brugere.
Illustration - billeder/video/grafik.

Autostyring

Specielt i forbindelse med installationer i museer, slotte og oplevelsescentre er der behov for, at præsentationer starter og slukker automatisk på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Vi udvikler og installerer styring, så det passer til de faktiske ønsker og behov - og ikke mere end det, der er nødvendigt.

Interaktiv styring

I mange installationer er der behov for kombination af auto og manuel styring. Fx i auditorier, hvor et enkelt tryk på en knap kan sætte en kædereaktion i gang, som for eksempel gardiner der bliver trukket for, lys der dæmpes og show, der startes.

Messe udstyr

I samarbejde med messefirmaer leverer vi totalløsninger til messestande, hvor visuel oplevelse er det bærende element. Ikke mindst på messer er det vigtigt at skille sig ud fra sine konkurrenter, da man her stiller op side om side og derfor er direkte sammenlignelige. Visuelle medier er et vigtigt virkemiddel, både som opmærksomhedsskaber og som kommunikator af konkrete budskaber.