Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Grundfos
Verdensudstilling

Grundfos _3D_Expo _2000_03Grundfos _3D_Expo _2000_02

Ydelser
Brief

Den danske pavillon på verdensudstillingen i Hannover havde 4 hovedtemaer: Vindenergi, Vand som ressource, Fødevarer og Det legende menneske.
Det overordnede formål med udstillingen var blandt andet at synliggøre det moderne menneskes omgang med vand og konsekvenserne heraf, med det formål at påvirke den enkeltes holdning til vand i en miljøbevidst retning, og indirekte opfordre til et ændret handlingsmønster - til gavn for miljøet.

Resultat

Vi fik til opgave at deltage i ideudvikling, produktion og implementering af temaet: Vand som ressource - et tema som Grundfos var ansvarlig for.
I samarbejde med Grundfos udarbejdede vi ideskitse for projektet, herunder en drejebog for et handlingsforløb i kuben, der kunne leve op til formålet.
Resultatet blev et gennemsigtigt hus centralt placeret i Kuben. I dette hus visualiseres det daglige vandforbrug for en familie: vandforsyning til køkken, toilet, bad, have osv. - spildevand der ledes bort og varmt vand der løber til og fra huset.
(se billedet).
For at tilføre udstillingen flere oplevelsesdimensioner og understrege/forklare de forskellige vandtemaer anvendte vi mange AV virkemidler.
For at gøre huset og vandforbruget så realistisk og levende som muligt, blev der ved hjælp af helt speciel trylleteknik installeret virtuelle mennesker i huset, der foretog dagligdags gøremål, herunder vandforbrug.
Husets vinduer var plasmaskærme, så man kunne følge, hvad der skete omkring huset - havevanding, bilvask mv.
Af hensyn til et forventet besøgstal på over 10.000 gæster om dagen blev der planlagt et oplevelses-forløb på 6 minutter - den tid man maksimalt kunne forvente at gæsterne kunne opholde sig i "vores" pavillon.

Medieshowet beskriver på de 6 minutter, hvordan der bruges vand til såvel varme som brugsvand bestemt efter de enkelte årstider samt hvordan man kan genanvende regnvand. Årstidsstemninger skabes via såvel lyd som lys og billeder. Specielle effekter benyttes, som f.eks. lyn der blitzer gennem rummet, rigtig regn på huset, som efterfølgende opsamles i regnvandsbeholder, osv.

Til at skabe den rigtige illusion er der benyttet omfattende udstyr:
Surround lydanlæg - gemt væk inde i vægge og i huset - bestående af 15 højttalere, 3 subwoofere, 5 forstærkere og harddiskrecorder. Lyden blev brugt til såvel at skabe årstids¬stemninger, som til at understrege lyde i huset + specielle effekter. 5 plasmaskærme - 3 der hver fortæller en historie om dels vandforsyning, varme og spildevand. 2 plasmaskærme, der fungerede som vinduer i huset.

2 trylle-3D-videoskærme/projektorer, der gav liv i huset - virtuelle mennesker og diverse elementer.
1 projektor, der projicerede stor klode op under kubens tag - med diverse globale vandparadokser.
8 DVD'er der sendte billeder til diverse projektorer og skærme. Kunstige hænder og fødder, der kunne aktiveres på badeværelset.
1 fjernsyn i stuen, der i korte glimt viste billeder fra kuben, styret af de virtuelle mennesker. 18 lamper, der såvel skulle skabe stemninger som bruges til at fremhæve de forskellige aktiviteter i forløbet. Der blev trukket intet mindre end 3 kilometer kabler i Kuben.

Share