Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Branchearbejdsmiljørådet
Bevar Ryggen Kampagne

Case _Bevarryggen _Webshot 01

Ydelser
Brief

Branchearbejdsmiljørådet for transport og en gros ønskede at igangsætte en kampagne, der skulle være med til at forbedre arbejdsmiljøet, og styrke indsatsen for god løfteteknik i transportbranchen.

Resultat

I samarbejde med arbejdsmiljø rådgivningsfirmaet Crecea, har vi udarbejdet ide til og produceret kampagnemateriale, der består af et komplet website – bevarryggen.dk - der blandt andet indeholder 12 instruktionsfilm og 12 instruktionsark, PowerPoint præsentation, udarbejdelse af logo for projektet mm.

For at skabe ekstra opmærksomhed og få mere trafik på sitet, har vi lavet de 12 instruktionsfilm i en kommenteret udgave, hvor en tidligere lagerarbejder - ’Kasse Bent’ alias Viggo Sommer – kommenterer filmene med en tilpas skæv vinkel. (se et eksempel her).

Al materiale på websitet har vi desuden lagt på DVD i et oplag på 5000 eksemplarer.

Share