Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Grundfos
Product Launch

Mand _m _PumpeProjetion _Vaegge _4Grundfos _UPE_Moensted _01Grundfos _Moensted _Behind _scenes _1Grundfos _UPE_2 

Ydelser
Brief

I forbindelse med introduktion af nyt produkt, valgte Grundfos Mønsted Kalkgruber som den fysiske ramme for præsentationen. Det utraditionelle sted blev valgt, da produktet er en dykpumpe, som normalt er installeret under jordens overflade.

Vi blev bedt om at tilrettelægge event og producere multimedie-show, der præsenterede pumpen.

Resultat

Showet blev præsenteret for gæster fra hele verden, over en 14-dages periode.

Virkemidler: De specielle rammer gav mulighed for at tilrettelægge en "anderledes" event: Gæsterne blev modtaget af huleboer (skuespiller), som førte gæsterne gennem gruberne - fortællende skrækkelige historier - og frem til hans "hjem" - en biograf som vi byggede op midt i gruberne.

Her blev gæsterne præsenteret for et 20 minutters show om den nye pumpe, der bestod af billedprojektioner på de rå kalkvægge - masser af såkaldt intelligent lys - videoindslag - 10 forskellige springvand i søen, frembragt af den nye pumpe + diverse live-acts.

Lydsiden i dolby surround gav det sidste pift til oplevelsen. Afslutningsvis førte huleboeren gæsterne ud af kalkgruberne.

Share