Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Webdesign og CMS

Vi er nok enige om, at alle bør have en profil på nettet. Men der findes så mange muligheder derude, så derfor skal man vælge den rette metode og samarbejdspartner for at få succes med sit website.

Hos Imagic laver vi webløsninger og hjemmesider med fokus på forretning, design og brugeroplevelse. Vi skruer dig helst ikke ned i en standardløsning, men vil hellere bruge mere tid på at være nysgerrige overfor din situation og gøre tingene rigtigt første gang med den rette strategi. På den måde sikrer vi os, at du får mest ud af kronerne og kommer nemt igang med det digitale redskab.

Service _webdesign _600px _05

Vores webløsninger er bygget op af 5 principper:

  • Indsigt
  • Research
  • Funktionalitet
  • Æstestik
  • Keep it simple
     

Implementering:

Den tekniske implementering er et håndværk, der bare skal spille. Alle vores webløsninger forlader ikke fabrikken, før at vi har sikret os, at alle webstandarder er overholdt og at designet ser rigtigt ud i diverse moderne browsere. På den måde undgår vi extra arbejde og støj fra begge parter.
 

CMS-platforme:

Umbraco -x 120Når det handler om at du selv skal kunne rette i teksten eller sætte et nyt produktbillede på, så bruger vi Umbraco til at håndtere indholdet. Umbraco har pt. mere end 90.000 kørende løsninger bag sig. Det er Open-Source, som egentlig bare betyder, at du skal betale 0 kr. i oprettelse - men vi tager lidt for at implementere og undervise dig i det. Vores eget website her kører på Umbraco og flere er på vej. Læs mere om Umbraco her eller kig på et udvalgte websites fra Imagic her.
 

Hvad koster det?

Det hele afhænger af dit ambitionsniveau og hvor travlt du har. Vores websites starter ved 15.000 kr. og tager fra 2 uger og opefter. Du får selvfølgelig tidsplan og budget, inden vi starter op. Send gerne en mail for et uforpligtende tilbud.