Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Grundfos
Messe i Amsterdam

Grundf _Amsterdam _06Grundfos _Amsterdam _sal _01Grundfos _Amsterdam _sal _02Grundfos _Amsterdam _To _tegninger

Ydelser
Brief

For at give udvalgte kunder og leverandører en anderledes oplevelse og ekstra information, arrangerede Grundfos en et-dags event som start på messedagene. Den mest fagligt seriøse del af arrangementet var et seminar i et VIP lokale, hvor gæsterne blev introduceret til messen og de nyeste produkter, samt indlæg fra eksterne foredragsholdere.

Resultat

Vi fik til opgave at producere et show, der skulle supplere og binde alle foredrag sammen, og ikke mindst tilføre oplevelsesdimesion til præsentationerne,

I samarbejde med Grundfos tilrettelagde og producerede vi indslag til seminaret, der blev gennemført i multimedie-programmet Watchout på 3 skærme og med surround sound.

Som special effekt integrerede vi konferencier-personer i showet, så de dukkede op på skærmen og kommenterede forløb og indslag.

Share