Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Multi- og Wide Screen

Ved store events, messer eller faste installationer, hvor der er behov for store eller sammensatte multimedie-shows, benytter vi os af WATCHOUT - et stærkt multimedia-program.

Watchout _Logo

Muligheder

Med dette program er der ingen grænser for, hvor stort eller bredt et billede, kan blive. Formatet kan tilpasses ligegyldigt hvor stort og anderledes en lokalitet, man benytter. Og billedkvaliteten er uovertruffen. Alt kan mixes sammen i programmet - billeder, video, grafik lys, lyd og diverse special-effekter som fx springvand og røg. 

How it works

Teknikken går ud på at sammensætte flere skærme, så de danner et billedfelt, eller flere billedfelter oven på hinanden/ved siden af hinanden eller spredt ud i lokalet. Kun fantasien og økonomien sætter grænser. 

Book et møde
 med os, for at høre mere om mulighederne.

Widescreen _Aurora

Timelapsefilm, der viser opstilling af udstyr ved Hestesportens Galla i Herman's i Tivoli Friheden i Århus, hvor produktion og afvikling blev klaret med multimedieprogrammet Watchout.

Widescreen _Hestesporten

Ovenstående billede er fra Hestesportens Galla 2012. Billedformatet er 12 x 4 meter og har en pixelstørrelse på 3072x768. Læs mere her