Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Spøttrup Borg
Film og Borg-biografer

Spoetrup _01Spoetrup _02Spoetrup _03 Spoetrup _DVD
Ydelser
Brief

I 2002 indrettede vi Borgbiograf i Bispens soveværelse på Spøttrup Borg. Det blev en speciel opgave, da der skulle tages specielle hensyn til såvel rummet og dets historie og sjæl, belysning, akustik og mulig projektion af billeder uden at spolere rummet.

Resultat

Multimedieshowet, der fortæller om Spøttrup Borg og borgenes historie, har vi programmeret til at køre automatisk en gang i timen - 8 gange om dagen - starter automatisk om morgenen og slukker om aftenen. Billedprojektionen foregår direkte på en hvidkalket væg i Bispens soveværelse - i wide-screen format og med lyd i surround.

I 2008 flyttede vi biografen fra Bispens soveværelse til en nyindrettet biograf på loftet, for at gøre plads til ny udstilling. Vi stod for såvel tilretning af filmen som indretning af den nye borgbiograf.

Ved samme lejlighed indrettede vi en ekstra biograf, som viser billeder på den kalkede væg i Skriverstuen på borgen, som omhandler borgens nyere historie fra 1850 til 1970. Er produceret med undertekster på 3 sprog.

Share