Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Mønsted Kalkgruber
Underjordisk biograf

Moensted_Biograf_03Moensted_Biograf_1_2Moensted _Avis

Ydelser
Resultat

I Mønsted Kalkgruber har vi indrettet Danmarks første og hidtil eneste underjordiske biograf, hvor der 2 gange i timen vises et multimedie-show om Mønsted Kalkgruber og kalkens historie.


Billederne vises dels på et almindeligt lærred og dels rundt om på de rå kalkflader, hvilket giver en helt speciel "Maleri-agtig" virkning og mulighed for at præsentere billederne i op til 6x8 meter i de store grubehvælvinger ("loftshøjde" ca 12 meter). En ekstra effekt er, at billederne spejles i den store sø midt i gruberne. De anderledes omgivelser giver også en helt speciel og fyldig lyd. Som tilskuer sidder man på rustikke/naturlige bænke i biograf-opstilling, med plads til 70 tilskuere af gangen.


Teknik: De specielle "lærreder", den konstante temperatur på 8 grader og luftfugtigheden på 98 % stillede store krav til såvel teknik som produktion af showet. Al teknisk udstyr er derfor opstillet i specialbygget skab, hvor affugter og klimaanlæg sikrer den rigtige luftfugtighed og temperatur. Højttalerne er ligeledes specialbyggede for at klare den specielt fugtige luft. Udvælgelse og produktion af billedmaterialet har ligeledes været noget af en udfordring, da ikke alle billeder "virker" på de rustikke kalkvægge.


Showet afvikles fra 4 computere og 4 projektorer. Lyden er produceret i Surround og specialudstyr sikrer, at showet kører 14 gange om dagen på faste klokkeslet, herunder lys-dæmpning ved start og slut.

Share