Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Interaktive Medier

Styrken ved Interaktive Medier er, at brugeren er aktivt i fokus, og dermed
selv har mulighed for at sortere i informationsstrømmen.


Touchscreen

En meget udbredt metode, som vi i dag ser på fx tablet-computere og smartphones. Her er tilgangen simpel - enten med finger eller et pegeredskab. Imagic har stor erfaring med at definere og udvikle touch-screens, hvor vi bl.a. har leveret løsninger til industri og undervisningssektoren.

Ipad _m _haand _2
 

PowerPoint

PowerPoint benyttes i meget stort omfang, som support til foredragsholdere. Det er ikke altid med lige stort held man får strikket sin præsentation sammen. Kunsten er at udnytte de muligheder, som programmet faktisk indeholder, og tilføje virkemidler, som video, grafik og specialeffekter. Vi har specialiseret os i at tilrettelægge PP-præsentationer, hvor disse virkemidler er integreret i passende mængde i forhold til budskab og målgruppe, så foredraget kan blive en god og berigende oplevelse. Se eksempler her.