Imagic har til huse i rustikke lokaler i et gammelt lastbilværksted, hvor vi har indrettet kreativt miljø med egen biograf + studier til foto og video. Her huserer fotografer, art director, webudvikler, journalister, producere, grafikere og ikke mindst praktikanten.

Kontakt os - mød os - eller book et møde inkl. frisk kaffe.
Første møde er gratis. Resten er alle pengene værd.

Adresse:

Imagic ApS
Karupvej 6
DK-8000 Aarhus C
Google Maps

Mail:

imagic@imagic.dk

Tel:

+45 8615 3773
+45 4089 9066 (mob)

Time Lapse Film

En time lapse film er en sammenredigering af digitale billeder, der er optaget fra samme position med et bestemt interval, fx et billede pr. time. På den måde kan man fx vise en proces, der varer 4 år på under 2 minutter.

Er derfor velegnet til kort og præcist at illustrere og dokumentere et udviklingsforløb, som f.eks. et byggeri eller skiftende årstider. Kun fantasien sætter grænser.

Den teknik vi anvender giver mulighed for en meget høj billedkvalitet, så de enkelte billeder også kan anvendes i trykte medier.

Den primære anvendelse er dog som video på websites og storskærms-præsentation. (Se eksempler her). De kameraer vi bruger har den store fordel, at de kan monteres udendørs, da de kan klare temperaturer ned til 20 graders frost, samt fugtige miljøer – herunder undervandsoptagelser.

Denne timelapse video, der viser udsigt over Aarhus Havn - er optaget hen over et døgn og viser aktiviteterne på havnen, både nat og dag. Filmen består af 1000 still-billeder, optaget med et interval på 1½ minut. Hvert billede står i 1/12 sekund. Filmen er redigeret i FullHD. Se flere under udvalgte cases